View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
johnnie-w Chytrolin
|
Posted: Fri Jun 11, 2010 5:43 am Post subject: Organiza�n� z�le�itosti: kde kdy kdo co, okol�, ceny, ot�zky |
|
|
V�en� p��tel�, leto�n� degusta�n� akce se uskute�n� 10. - 12. z���.
M�stem kon�n� bude chata na konci obce P�emyslov nedaleko Lou�n� nad Desnou.
http://maps.google.com/maps?q=50.106227,17.065571
Je to ten objekt na kter� ukazuje �erven� A
Jde o chatu pou��vanou kdysi jako z�kladna pro pion�rsk� t�bory. V budov� se nach�z� 4 pokoje po 4 postel�ch, 1 pokoj po 2 postel�ch a 1 pokoj s p�ti postelemi.
K dispozici je velk� spole�ensk� m�stnost, ze kter� m��eme ud�lat nocleh�rnu pro ty co si vezmou matrace (j� m�m dv�).
Samotn� degustace bude prob�hat v j�deln�, kter� je velikosti v�ce ne� dosta�uj�c�, a p�ilehl� kuchyni.
Budova m� spole�n� soci�ln� za��zen�. Cena je K� 100,-- na osobu a den.
Spac�ky s sebou.
Stravov�n�: na chat� si mus�me va�it pokud chceme tepl� j�dlo. Restaurace v okoln�ch obc�ch (hospody, penziony) nem�m ozkou�en�. Pokud bude z�jem jsem schopen zajistit na p�te�n� ve�e�i ��zek s bramborov�m sal�tem a na sobotu bych nechal nava�it gul�.
Na sn�dan� pe�ivo, uzen� a s�r by taky nebyl probl�m zajistit.
Co se t��e ceny ��zek se sal�tem 70,-- gul� 40,--. Sn�dan� taky 40,--. M�te-li n�jak� jin� n�pady co na j�dlo dejte v�d�t.
Last edited by johnnie-w on Sat Aug 14, 2010 11:49 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
cunas Site Admin
|
Posted: Mon Jun 14, 2010 7:10 am Post subject: |
|
|
No kouk�m, �e to jsou celkem provizorn� podm�nky. To asi nen� pl�nov�no s d�tmi�e? Kousek od tama je pivov�rek Brav�r http://www.pivo-vaclav.cz/. |
|
Back to top |
|
|
Baru
|
Posted: Thu Jun 17, 2010 3:28 pm Post subject: provizorni? |
|
|
Tyjo, Cunasu, nechci prudit, ale ja Ti nevim... Provizorni by bylo kdyby tam byla jen ta nocleharna, kadibouda na dvorku a vareni v predsini na dvouplotynkovym varici, pripadne v esusu na vlastni bombe, ne? Chaticky v pionyraku jsou lepsi luxus nez dvoupostelovy pokoj?
Mne to prijde super! Pivovar za rohem a pres udoli Dlouhy strane! |
|
Back to top |
|
|
johnnie-w Chytrolin
|
Posted: Fri Jun 18, 2010 6:33 pm Post subject: |
|
|
Abyste m�li p�edstavu, na�el jsem p�r fotek, nen� toho moc vid�t, ale aspo� n�co.
Prvn� fotka je ��st kuchyn�, v�t�� ��st je vpravo od rampouchu. Za kuchyn� je je�t� studen� sklad (sp��). Druh� je z ��sti kde by prob�hala degustace. Tyto fotky jsou z roku 2003.
T�et� a �tvrt� je z ubytovac� ��sti v prvn�m pat�e z leto�n�ho roku. Sestra s rodinou si sice vzaly povle�en�, ale �dajn� pe�iny ji� nejsou nej�ist�� a ani nen� jist� kolik jich tam je, proto�e chata je m�lo vyu��van�. Jeliko� naho�e jsem byl snad jednou nemohu podat bli��� informace. V�dy jsem spal ve spole�ensk� m�stnosti (t� jsem bohu�el fotku nena�el, ale velikost je jako kuchyn� a j�delny dohromady) a do schod� se motat nebudu, tak�e zase budu p�esp�vat dole. |
|
Back to top |
|
|
cunas Site Admin
|
Posted: Mon Jun 21, 2010 8:57 am Post subject: luxus |
|
|
Baro,
ale je jen jeden a ve stejne budove, takze vic jak jedna rodina s detmi je trochu problem a hluk take.
Nahodou se mi ten lonsky pionyrak docela libil, ale je fakt, ze bylo hezke pocasi. |
|
Back to top |
|
|
DnF Site Admin
|
Posted: Thu Jun 24, 2010 4:19 pm Post subject: |
|
|
No ja jsem pro, me se to libi Misto perfektni .. jaka je moznost ject tam treba o dva tri dni driv? |
|
Back to top |
|
|
johnnie-w Chytrolin
|
Posted: Thu Jun 24, 2010 6:52 pm Post subject: |
|
|
dnf zatim je to domluvene od ctvrtka, pokud by byl eminentni pozadavek na nekolik dni dopredu tak by to asi slo, ale nemuzu nic slibit. dejte vedet a ja se zeptam. |
|
Back to top |
|
|
cunas Site Admin
|
Posted: Tue Jul 20, 2010 8:37 am Post subject: pes |
|
|
Jendo,
muzu si vzit psa? Mysleno tak, jako, ze neni zakazan majitelem objektu.
L. |
|
Back to top |
|
|
johnnie-w Chytrolin
|
Posted: Tue Jul 27, 2010 8:53 pm Post subject: |
|
|
je mi lito, ale domaci mazlicci nejsou vitani. |
|
Back to top |
|
|
cunas Site Admin
|
Posted: Thu Jul 29, 2010 1:25 pm Post subject: mazlicek |
|
|
To je ale neprijemne pane. |
|
Back to top |
|
|
cunas Site Admin
|
Posted: Fri Aug 27, 2010 9:36 pm Post subject: Ubytovani s rodinou |
|
|
Pokud byste chteli prijet s rodinou a nevyhovovalo vam nabidnute ubytovani, tak napiste. Pokud by se naslo vice lidi, tak ma smysle v blizkem okoli hledat, jinak bez rodin.
Libor |
|
Back to top |
|
|
Brambo
|
Posted: Tue Aug 31, 2010 9:38 am Post subject: |
|
|
Pejsci nesmeji dovnitr vubec a nebo jen do pokoje? Nasla by nejaka vyjimka pro Lauru? _________________ Brambo
|
|
Back to top |
|
|
johnnie-w Chytrolin
|
Posted: Tue Aug 31, 2010 1:14 pm Post subject: |
|
|
Sice by v budove pes nemel cemu moc ublizit, nicmene je jejich vstup zakazan majitelem (mesto Litovel). |
|
Back to top |
|
|
DnF Site Admin
|
Posted: Thu Sep 02, 2010 12:56 pm Post subject: |
|
|
Hele, tak snad kdyz to je pes, tak vydrzi pres noc venku, ne? Nebo mu davate na noc pyzamo aby mu nebyla zima? ) |
|
Back to top |
|
|
johnnie-w Chytrolin
|
Posted: Wed Sep 08, 2010 6:35 pm Post subject: |
|
|
Pr�v� jsme provedli kontrolu stavu chaty, bohu�el je na n� vid�t, �e je velmi m�lo pou��van�. Z�tra provedeme �klidovou �innost. Jedna z�sadn� zm�na, jsou povoleni psi.
Vzhledem k mo�nosti oh�evu j�dla bych upravil j�deln��ek n�sleduj�c�m zp�sobem: p�tek gul�, sobota - sn�dan� s�r, sal�m, m�slo, marmel�da
ob�d - zajdeme do pivovaru v lou�n� nad desnou, ve�e�e - zbytky od sn�d�n� pomaz�nka (je�t� nev�m z �eho), t�stovinov� sal�t. ned�le sn�dan� - trampsk� cig�ro. ke v�emu samoz�ejm� pe�ivo. pot� voln� rozchod k domov�m.
p.s. Doporu�uji si vz�t deku nebo prost�radlo na postel. |
|
Back to top |
|
|
|